Kennismaking: kandidaat-wethouder

Image Studio Anouk Fotografie
15 maart 2024

Donderdag 21 maart is er van 19.30 tot 20.45 uur een kennismakingsbijeenkomst voor de gemeenteraad met kandidaat-wethouder Chris Boer.

De fractie Ouderenpartij AOV Purmerend-Beemster heeft Chris Boer voorgedragen als kandidaat-wethouder voor het college van burgemeester en wethouders in Purmerend. De vacature is ontstaan na vertrek van wethouder Harry Rotgans (AOV) in begin februari. Chris Boer is al sinds 2017 politiek actief binnen de gemeente. Eerst als commissielid en naderhand als fractievoorzitter van Leefbaar Purmerend. De Ouderenpartij AOV Purmerend-Beemster heeft in een persbericht verklaard er vertrouwen in te hebben dat Chris als teamspeler en verbinder goed past binnen het college van burgemeester en wethouders.

Op 21 maart is er eerst de kennismakingsbijeenkomst. De benoeming en de be√ędiging staat gepland op de agenda van de gemeenteraad op 28 maart 2024.

De bijeenkomst is openbaar en te volgen via de uitzending in het raadsinformatiesysteem. Aansluitend begint deze avond om 21.00 uur de commissie Algemeen-Maatschappelijk.

Kennismakingsbijeenkomst, 21 maart, 19.30 - 20.45 uur, raadzaal, stadhuis.