Contact

Wilt u in contact komen met de gemeenteraadsleden of met de griffie?

U kunt contact opnemen met raadsleden of invloed hebben op de gemeenteraad. Dat kan op verschillende manieren:

Gast in de raad

Wilt u van dichtbij meemaken wat het raadswerk inhoudt en kennismaken met raadsleden? U kunt zich aanmelden om een keer te gast te zijn bij de raad. Dit vindt plaats op de avond waarop de gemeenteraad vergadert in het stadhuis. Van tevoren ontmoet u raads- en commissieleden en krijgt u uitleg over de lokale politiek. 
Lees meer over de bijeenkomsten Gast in de raad.   

Algemene vragen, uitnodigingen en werkbezoek

U kunt de gemeenteraad uitnodigen voor een werkbezoek aan een bedrijf of instelling in Purmerend. Of misschien is er in de straat, buurt of wijk een initiatief genomen dat u met de gemeenteraad wilt delen? Voor algemene vragen over de gemeenteraad, een uitnodiging, werkbezoek of gastles kunt u contact opnemen met de griffie via:

Scholen

Sportvoorzieningen, jongerencentra, starterswoningen: allemaal zaken waarover de lokale politiek beslissingen neemt. Benieuwd hoe dat werkt? Schoolklassen kunnen een gastles volgen over de lokale politiek in de gemeente Purmerend. Ook kunnen leerlingen een vergadering van de raad of een commissie bezoeken, of op een andere manier kennismaken met de gemeenteraad.  Ook hiervoor kunt u contact opnemen met de griffie via: