Raadsvergadering: hamerpunten, motie

Image
15 december 2023

Voordat het kerstreces begint, vergadert de gemeenteraad nog een keer op donderdag 21 december. Er staan 17 hamerpunten op de agenda. Vooralsnog is er één bespreekpunt, namelijk een motie over een Amsterdamse straatnaam.

Voordat het kerstreces begint, vergadert de gemeenteraad nog een keer op donderdag 21 december. Er staan 17 hamerpunten op de agenda. Vooralsnog is er één bespreekpunt, namelijk een motie over een straatnaam.

Een hamerpunt is een onderwerp waarover in de commissie al genoeg over is gesproken en er geen debat meer over nodig is. Naast een aantal vrij technische en procedurele raadsvoorstellen staan ook twee projectafwijkingen van en bestemmingsplan en twee beheersverordeningen op de agenda. De raad besluit ook over het maatschappelijk beleidskader, de nieuwe Jeugdnota, de verordening maatschappelijke ondersteuning, aanvullende belastingmaatregelen voor 2024, de aanbevelingen van de rekenkamer en het onderzoek naar de Stadsverwarming.

Wilt u de volledige agenda en bijbehorende raadsvoorstellen lezen?  
Ga dan naar de raadskalender in het raadsinformatiesysteem. U kunt hier ook de vergadering rechtstreeks volgen en terugkijken.

Gemeenteraadsvergadering 21 december, 20.00 uur, raadzaal stadhuis Purmerend.