Praat met de raad

Praat met de raad

Wilt u een onderwerp bespreken met de gemeenteraad? Iets wat niet op de agenda staat of heeft gestaan van de raads- of commissievergaderingen? Elke derde dinsdag van de maand is er 'Praat met de raad', een bijeenkomst van raadsleden waarbij u aan het woord bent. Tijdens 'Praat met de raad' is elke fractie met minimaal één persoon vertegenwoordigd. De vicevoorzitter van de raad begeleidt de gesprekken.

Aanmelden

Praat met de raad vindt plaats op 15 januari, 19 maart, 16 april, 21 mei en 17 september. U kunt zich tot 12.00 uur op de maandag voor de bijeenkomst aanmelden. Aanmelden kan via onderstaand webformulier of door een e-mail te sturen naar griffie@purmerend.nl. U kunt zich ook telefonisch opgeven via (0299) 452 713.

Van tevoren aanmelden is belangrijk omdat er enkele voorwaarden zijn. Zo kunt u niet inspreken over benoemingen en besluiten waar bezwaar of beroep tegen openstaat, onderwerpen die onlangs zijn besproken in de commissievergadering, of over onderwerpen waar een klacht over is ingediend of een inspraakavond over is (of wordt) georganiseerd. Twijfelt u over een aanmelding? Neem dan van tevoren contact op met de griffie, telefoon 0299 452713.

BijlageGrootte
PDF icon Voorwaarden voor Praat met de raad10.59 KB

Contact

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.