Fractie's benaderen

Direct contact

De politieke partijen in de gemeenteraad of de individuele raadsleden zijn direct te benaderen via de telefoon, een brief of e-mail, of via onderstaand webformulier:

  • Individuele fracties of fractievoorzitters kunt u benaderen via de telefoonnummers en e-mailadressen van fractievoorzitters en raadsleden. De contactgegevens staan in het Politiek Portret 
  • Een brief naar de gemeenteraad stuurt u naar het postadres: Gemeenteraad, Postbus 15, 1440 AA Purmerend. 
  • Een e-mail naar alle fracties tegelijk verstuurt u naar: griffie@purmerend.nl. Gebruik in de e-mail de aanhef: 'Aan alle fracties in de gemeenteraad'. De griffie verstuurt de e-mail door naar alle fractievoorzitters in de gemeenteraad.
  • Een e-mail naar alle fracties tegelijk kan ook via onderstaand webformulier. De griffie verstuurt het ontvangen formulier door naar alle fractievoorzitters in de gemeenteraad.  


Fractievergaderingen

Inwoners zijn welkom bij de verschillende raadsfracties als zij op de dinsdagavond met hun fractie vergaderen in het stadhuis. Behalve in de vakantieperioden komen zij wekelijks vanaf 20.00 uur bij elkaar in de fractiekamers in het stadhuis aan de Purmersteenweg 42.
Het is aan te raden om van tevoren een afspraak te maken via de e-mail of telefoon.