Op de foto voor Festival2FightCancer

De gemeenteraad van Purmerend wordt uitgedaagd om als één team gezamenlijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Tijdens het Festival2FightCancer in Purmerend en Beemster op 17 september kunnen deelnemers zich laten sponsoren voor sportieve activiteiten. Daarnaast kunnen uiteenlopende uitdagingen worden bedacht.

Raadslid Mark Intres vindt het een uitdaging om alle 37 raadsleden van Purmerend voorafgaand aan de raadsvergadering van 30 juni in een T-shirt van het Festival Fight Cancer op een gezamenlijke foto te krijgen. Daarmee worden de schijnwerpers gezet op een actie om geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

Volgens Mark zou het uniek zijn als de uitdaging slaagt. ‘Ik weet zeker dat de gehele gemeenteraad dit goede doel van harte ondersteunt. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer goede doelen en de raad kan niet elke week aan een actie meedoen. Toch heb ik goede hoop dat het lukt, omdat iedereen dit lokale festival een groot succes gunt. Alle beetjes aandacht helpen daarbij.’

De actie kan door iedereen worden gesponsord met een willekeurige bijdrage via de website van Fight Cancer. 
Sponsor de raadsleden en help daarmee Fight Cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight Cancer en de gemeenteraad zijn jou heel erg dankbaar!

Meer informatie over 17 september

Raadslid Mark Intres in T-shirt Festival2FightCancer